• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Akademia Kulinarna Whirlpool

  • Kup voucher
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • YouTube
  • Odkryj produkty
  • Whirlpool
  • 6-ty Zmysł
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Akademia 6. Zmysłu
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Oferta
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin
  • Wytyczne dot. uczestnictwa

KURS GOTOWANIA: OWOCE MORZA Z CRISTINĄ

Prowadzący: Cristina Catese

DATA: 27 lutego 2021 GODZ.: 19:00 - 23:00

Cristina Catese, nauczycielka kuchni włoskiej w Akademii Kulinarnej Whirlpool, ma przyjemność zaprosić Was na warsztaty kulinarne, które odbędą się 27 lutego 2021 od 19:00 do 23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Ahoj przygodo! Lubicie morskie smaki? A co powiecie na piracką żeglugę po burzliwych wodach i tropienie łososi i makreli? A może podwodna przygoda w poszukiwaniu ośmiornic i muli? Jeżeli macie ochotę przeżyć niesamowitą przygodę i poczuć morski klimat to zapraszamy Was na wyjątkowe warsztaty. Pani Kapitan, Cristina Catese, opowie Wam jak złowić 😉 a potem oczyścić i przygotować łososia. Dowiecie się gdzie mule zimują oraz jak wielka kałamarnica przemieniła się w krążki i z czym najlepiej smakują. Przypłyńcie i zarzućcie kotwicę w naszej Akademii!

Jeżeli jeszcze nie mieliście okazji nas odwiedzić zobaczcie, jak bawiliśmy się na naszych warsztatach kulinarnych.

Tutaj kupicie online najlepsze Owoce Morza!

Udostępnij
Przypnij
Tweetnij
Udostępnij

Menu:

  • Łosoś Mowi pieczony w papilotach z ziemniaczków i pomidorków oprószony pietruszką
  • Smażona makrela z puree z korzenia selera i ziemniaków
  • Baby ośmiorniczki z ziemniakami, pomidorami i pietruszką
  • Mule z czosnkiem i chili podane na bruschettcie
  • Krążki z kalmarów podane z sosem tatarskim

Zabierzcie ze sobą swoje pojemniki na żywność! Jeżeli zostanie coś ze wspólnej uczty, będziecie mogli zabrać pyszności do domów.

Podczas naszych warsztatów serwujemy kawę Illy, herbatę Teekanne, wodę Acqua Panna oraz San Pellegrino i napoje Schweppes.

W podróż po dalekich morskich szlakach zabierze Was Cristina, wysokiej jakości owoce morza dostarczą Smaki Premium, a w gotowaniu pomogą Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

 

WYTYCZNE DOTYCZĄCE UCZESTNICTWA W WARSZTATACH KULINARNYCH:

– obowiązuje dezynfekcja rąk płynem znajdującym się przy wejściu do Akademii. Płyny do dezynfekcji rąk znajdą Państwo również w toaletach i przy stanowiskach pracy;

– przed wejściem do Akademii mierzona jest temperatura. Osoby u których temperatura przewyższy 37,5 st C proszone są o powrót do domu;

– podczas warsztatów uczestnicy dzieleni są na małe grupy;

– podczas warsztatów obowiązuje nakaz noszenia maseczek ochronnych.

DODATKOWO:

Jeżeli przed warsztatami wystąpią u Państwa następujące objawy: kaszel, katar, ból gardła lub podwyższona temperatura – prosimy o pozostanie w domu i kontakt mailowy.

Informujemy, iż po każdych warsztatach przeprowadzana jest dezynfekcja naszej Akademii.

Udostępnij
Przypnij
Tweetnij
Udostępnij

Pierwszy Sidebar

SocialKuchnia sp. z o.o. uzyskała subwencję finansową w ramach Tarczy 2.0. Podmiotem udzielającym wsparcia jest Polski Fundusz Rozwoju S.A.


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Przejdź na whirlpool.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © WHIRLPOOL 2021

↑
Góra