• Przejdź do treści
  • Przejdź do głównego paska bocznego

Akademia Kulinarna Whirlpool

  • Kup voucher
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • YouTube
  • Odkryj produkty
  • Whirlpool
  • 6-ty Zmysł
  • O nas
  • Kursy gotowania
  • Akademia 6. Zmysłu
  • Blog
  • Przepisy i porady
  • Oferta
  • Kontakt
  • Szukaj
Szukaj
  • Kursy gotowania
  • Prowadzący
  • Galeria
  • Regulamin
  • Wytyczne dot. uczestnictwa

KURS GOTOWANIA: SUSHI Z MIĘSA

Prowadzący: Cristina Catese, Emiliano Castagna

DATA: 12 marca 2021 GODZ.: 19:00 - 23:00

CENA: 225 zł

KURS GOTOWANIA: SUSHI Z MIĘSA odbędzie się 12 marca 2021r w godzinach 19:00-23:00 w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie (Soho Factory, ul. Mińska 25).

Lubicie sushi? A co powiecie na sushi z mięsa wysokiej jakości?

Drodzy mięsożercy, zapraszamy Was na wyjątkowe warsztaty, podczas których pod okiem naszej włoskiej szefowej kuchni Cristiny oraz Emiliano, właściciela Akademii Kulinarnej, przygotujecie niebanalne sushi z rostbefu, steka denver czy też marynowanej polędwicy wołowej!

Ponadto do każdej rolki, przyrządzicie sosy na podstawie autorskich receptur Cristiny i Emiliano.

Gwarantujemy pyszną i nietuzinkową zabawę w naszej Akademii!

 

Sprawdź nasz kanał na You Tube > TUTAJ

Udostępnij
Przypnij
Tweetnij
Udostępnij

Menu:

  • Nigiri z wołowym rostbefem marynowanym w oliwie z oliwek, cytrusach i rozmarynie
  • Nigiri z wołowym stekiem denver i oliwą truflową
  • Futomaki z marynowanej polędwicy wołowej i japońską rzepą, awokado i szczypiorkiem
  • Futomaki z tatarem wołowym, cebulą, kiszonym ogórkiem, oliwkami, marynowanymi grzybami i musztardą
  • Uramaki z carpaccio wołowym, suszonymi pomidorami, rukolą, kaparami, jajkiem i serem Parmigiano Reggiano ChNP
  • Uramaki z tatarem wołowym, awokado, świeżym ogórkiem i rzodkiewką
  • Gunkan wołowy z siekanym hanger steak, oliwą z oliwek i kiełkami

Zabierzcie ze sobą swoje pojemniki na żywność! Jeżeli zostanie coś ze wspólnej uczty, będziecie mogli zabrać pyszności do domów.

Podczas naszych warsztatów serwujemy kawę Illy, herbatę Teekanne, wodę Acqua Panna oraz San Pellegrino i napoje Schweppes.

Miłą i wesołą atmosferę zapewni Cristina oraz Emiliano, wysokiej jakości mięso dostarczy Boucherie de Varsovie, a w gotowaniu pomogą Wam intuicyjne sprzęty do zabudowy z najnowszej linii W Collection marki  Whirlpool.

 

WYTYCZNE DOTYCZĄCE UCZESTNICTWA W WARSZTATACH KULINARNYCH:

– obowiązuje dezynfekcja rąk płynem znajdującym się przy wejściu do Akademii. Płyny do dezynfekcji rąk znajdą Państwo również w toaletach i przy stanowiskach pracy;

– przed wejściem do Akademii mierzona jest temperatura. Osoby u których temperatura przewyższy 37,5 st C proszone są o powrót do domu;

– podczas warsztatów uczestnicy dzieleni są na małe grupy;

– podczas warsztatów obowiązuje nakaz noszenia maseczek ochronnych.

DODATKOWO:

Jeżeli przed warsztatami wystąpią u Państwa następujące objawy: kaszel, katar, ból gardła lub podwyższona temperatura – prosimy o pozostanie w domu i kontakt mailowy.

Informujemy, iż po każdych warsztatach przeprowadzana jest dezynfekcja naszej Akademii.

Udostępnij
Przypnij
Tweetnij
Udostępnij

Zapisz się

KURS GOTOWANIA: SUSHI Z MIĘSA

Data: 12 marca 2021

  • Cena: 0 zł
  • Płatności dokonasz w następnym kroku używając PayU lub karty kredytowej

    Zapisywanie w ramach prezentu Jeżeli chcesz kupić voucher na prezent, wpisz imię i nazwisko osoby obdarowanej, ale swój numer telefonu oraz email. Na wskazany adres otrzymasz voucher.

Regulamin udziału w warsztatach

Pierwszy Sidebar

SocialKuchnia sp. z o.o. uzyskała subwencję finansową w ramach Tarczy 2.0. Podmiotem udzielającym wsparcia jest Polski Fundusz Rozwoju S.A.


O Akademii

  • Jak dojechać
  • Kontakt
  • O nas
Ustawienia prywatności

Warsztaty

  • Lista warsztatów
  • Regulamin
  • Polityka prywatności i cookies

Przepisy

  • Makarony
  • Dania główne
  • Przystawki
  • Desery
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Przejdź na whirlpool.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © WHIRLPOOL 2021

↑
Góra